Koiratarvikkeet netistä

Wolf of Wilderness märkäruoka valmistetaan puhtaista raaka-aineista

Koiramme ovat susien jälkeläisiä, eivätkä geneettisesti loppujen lopuksi kovinkaan kaukana esi-isistään. Koiran ruuansulatus esimerkiksi on sama kuin susilla ja siksi susien ravinto on ihanteellinen myös koiralle.

 

Wolf of Wilderness märkäruoka jäljittelee mahdollisimman tarkasti susien ruokavaliota: pääasiassa puhdasta lihaa höystettynä metsämarjoilla, juurilla ja villiyrteillä. Näitä susi saa syödessään raatoa, sillä se syö vain yhtä raatoa kerrallaan ja saa saaliseläimen ruuansulatuskanavasta kaikkea, mitä se on syönyt. Näin susi saa tehokkaasti tarvitsemansa vitamiinit ja kivennäisaineet. Hiilihydraatteja susi ei saa juuri ollenkaan, ja siksi Wolf of Wilderness märkäruuassakin sitä on todella vähän.

Runsaasti eri lihavaihtoehtoja

Wolf of Wilderness ruoka panostaakin yksinkertaisuuteen ja puhtauteen. Liha tulee lampaasta, ankasta, porosta, villisiasta, riistasta tai lohesta, yhdessä ruokalajissa on vain yhtä proteiinin lähdettä, lihaa on aina ainakin 65 prosenttia tuotteen painosta. Märkäruuassa ei käytetä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita, ei sokeria eikä viljaa, aivan samoin kuin Wolf of Wilderness kuivaruuassakin. Wolf of Wilderness tuotteet valmistetaan Saksassa.

 

Wolf of Wilderness märkäruokia on saatavilla suurissa 800 gramman annoksissa, joten se on ihanteellinen isolle koiralle. Myös säästöpakkauksia on, joten hinta jää suhteellisen edulliseksi suhteessa laatuun.

Siirry alkuun